Meer dan Fotografie

Ghostwriting

Iedereen die wel eens een artikel heeft geschreven kent het probleem. Is mijn verhaal duidelijk? Niet te veel voor mijn eigen doelgroep? Natuurlijk kunt u het schrijven overlaten aan een tekstschrijver. Maar zijn het dan nog wel uw woorden?

 

Ik bied u een tussenvorm, waarbij u het verhaal schrijft en ik het voor een breed, of in ieder geval breder, publiek leesbaar maak. Hierbij blijf ik zo dicht mogelijk bij uw tekst. Ook als u het Nederlands in geschrift onvoldoende machtig bent, kan ik u op deze wijze helpen met uw tekst.

Workshops

Kunt u uw foto’s nog terug vinden? Adobe Photoshop Lightroom is een programma waarmee u uw foto’s kunt ordenen en bewerken. In de cursus Adobe Lightroom leer je hoe je de kwaliteit van je foto's verbetert, je fotocollectie beheert en efficiënt foto's selecteert voor een boek of digitale presentatie. Aan het eind van de cursus bent u in staat om witbalans, belichting uitsnede en andere zaken in de foto aan te passen. Daarnaast bent u in staat om een diapresentatie op muziek te maken. En weet u waarom u in het vervolg altijd in RAW gaat fotograferen.

 

De workshop vind plaats achter uw eigen computer bij u thuis, of een andere locatie waar u met uw foto's werkt. U werkt in uw vertrouwde omgeving met uw eigen  foto’s. Deze cursus is toegespitst op uw behoefte. De minimale duur is 2 x 3 uur op afspraak. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

Contact

Ewald Dijkstra

Riddersborch 57

3992 BH Houten

 

info@62pictures.nl

 

KvK 30137116